Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ
[Ζούγκλα]: Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

[Ζούγκλα]: Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ

Ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων τους είναι οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, οι οποίοι βρίσκονται κανονικά στις θέσεις τους.
“Το μόνο που ζητούμε είναι να επισπευστούν οι διαδικασίες, ώστε να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας (δύο μηνών, ύψους 6 εκατ. ευρώ) και να κάνουμε γιορτές με τις οικογένειές μας αξιοπρεπώς”, τόνισε μιλώντας στο αθηναϊκό πρακτορείο ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Όπως εξήγησε ο ίδιος, στη συνεδρίασή τους την Πέμπτη ομόφωνα αποφασίστηκε “να κάνουμε υπομονή και σεβόμενοι τους θεσμούς και τον χρόνο που απαιτούν οι διαδικασίες να περιμένουμε τις εξελίξεις να τρέξουν”.
Την Πέμπτη ψηφίστηκε στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση, που αφορά στη ρύθμιση των οφειλών, ύψους 12 εκατ. ευρώ του ελληνικού δημοσίου προς τον οργανισμό, λόγω της διαφοράς του ΦΠΑ (σ.σ. αφορά το διάστημα μέχρι και την 31/12). Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης διατύπωσε την εκτίμηση ότι μέχρι την 8η Δεκεμβρίου 2016, ο οργανισμός θα λάβει τα 12 εκατ. ευρώ από το ελληνικό δημόσιο.
Επιπλέον, υπάρχει ποσό ύψους 6 εκατ. ευρώ λόγω διαφοράς ΦΠΑ, το οποίο, όπως επισήμανε ο κ. Στεφανίδης, αναμένεται να δοθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!