Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Η Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “YPNO-VATIS” στο COCO-MAT HOTEL της Αθήνας συνεχίζεται έως τις 06 Δεκεμβρίου
[Ζούγκλα]: Η Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “YPNO-VATIS” στο COCO-MAT HOTEL της Αθήνας συνεχίζεται έως τις 06 Δεκεμβρίου

[Ζούγκλα]: Η Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης “YPNO-VATIS” στο COCO-MAT HOTEL της Αθήνας συνεχίζεται έως τις 06 Δεκεμβρίου

Η τέχνη πρέπει να κινείται. Είναι ένας τρόπος να εκπλήσσει την καθημερινότητα. Να συμμετέχει σε μια δραστηριότητα που διαρκώς αλληλεπιδρά με στοιχεία του περιβάλλοντος, διαμορφώνει και διαμορφώνεται.
Αυτό συνοψίζει το Motto της GALLERY ART CARGO , Angela Dikeoulia.
Οι εκθέσεις γίνονται σε εργασιακούς χώρους, χωρίς να διαταράσσουν την λειτουργία τους και δρουν παράλληλα κι αλληλένδετα με το εικαστικό δρώμενο. Σε κάθε έκθεση ο χώρος ήταν διαφορετικός – π.χ., ένα Μεταλλουργείο, ένα Σκάφος, ένα Εμπορικό Κέντρο, τα γραφεία μιας Εφημερίδας, ένας Τηλεοπτικός Σταθμός, ένα Ζυθοποιείο ή ένα Ξενοδοχείο.
Σημαντικοί Καλλιτέχνες διεθνούς κύρους εκθέτουν τα έργα τους δίπλα σε νέους ταλαντούχος δημιουργούς, ενώνοντας την τέχνη με την καθημερινή λειτουργία μιας επιχείρησης.
Ο τίτλος της συγκεκριμένης Έκθεσης, «YPNO – VATIS», εκφράζει την σύμπνοια – Ύπνος – Κίνηση – Προφητεία (VATIS – προφήτης στα Λατινικά), μια έκθεση που το ταξίδι της ξεκινάει στις 21.11.2016, στο κέντρο της Αθήνας και θα μας συνοδέψει σε άλλες χώρες της Ευρώπης.
Στην έκθεση συμμετέχουν 40 καλλιτέχνες, 26 Έλληνες, 11 Γερμανοί και 3 από Αγγλία, Καναδά, και Βουλγαρία, οι οποίοι παρουσιάζουν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας και video art, στο χώρο της COCO – MAT υπό την επιμέλεια της GALLERY ART CARGO, ANGELA DIKEOULIA

Οι καλλιτέχνες που λαμβάνουν μέρος είναι οι εξής:
Antonakeas Yannis, Baumgaertel Thomas, Beier Guenter, Budian Stefan, Cassimatis Paulina, Dikeoulia Aline, Dimitrakopoulou Venia, Donev Stoian, Efthimiou Ioanna, (Efthimiadi) Ang.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!