Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: NN Hellas: Για 3η συνεχή χρονιά βραβεύεται ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα»
[Ζούγκλα]: NN Hellas: Για 3η συνεχή χρονιά βραβεύεται ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα»

[Ζούγκλα]: NN Hellas: Για 3η συνεχή χρονιά βραβεύεται ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα»

Η NN Hellas αναδείχθηκε, για 3η συνεχή χρονιά, ως η “Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα» στο θεσμό Global Insurance Awards 2016 από το διεθνώς καταξιωμένο οικονομικό περιοδικό World Finance. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει τη συνεχή ανοδική της πορεία στην ελληνική αγορά και είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το όραμα της ΝΝ Hellas να αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή των Ελλήνων πολιτών.
Ο αναγνωρισμένος θεσμός των Global Insurance Awards αξιολογεί και βραβεύει τις εταιρίες που καινοτομούν, διαφοροποιούνται και καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, βάσει των αποτελεσματικών πρακτικών που υλοποιούν. Η ΝΝ Ηellas ξεχώρισε για 3η συνεχή χρονιά για την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, καθώς και για την επιτυχημένη αλλαγή επωνυμίας (rebranding), η οποία βασίστηκε στις αξίες του Ομίλου ΝΝ «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε». Με διαφανή και αξιόπιστα προϊόντα καθώς και μέσω της βαθιάς κατανόησης των αναγκών του πελάτη, η ΝΝ Hellas κατάφερε να εδραιώσει και να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά και να αναδειχθεί ως η «Καλύ-τερη Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα».
Η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος Δ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!