Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
31 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Harley-Davidson 2018: Ο φόβος φυλάει τα έρμα
[Ζούγκλα]: Harley-Davidson 2018: Ο φόβος φυλάει τα έρμα

[Ζούγκλα]: Harley-Davidson 2018: Ο φόβος φυλάει τα έρμα

του Νίκου Βιτσιλάκη

Η αμερικάνικη φίρμα το πήρε απόφαση και βλέποντας τον εκ των έσω αυξανόμενο ανταγωνισμό, λέγε με Indian, προχωρά σε ριζική ανανέωση οκτώ συνολικά μοντέλων της. Μπαίνοντας στα 115α γενέθλιά της, κατάλαβε ότι αλλάζοντας μια σέλα ή ένα φτερό δεν πας μπροστά. Έτσι, η νέα σειρά Dyna και Softail αποκτά νέα πλαίσια, νέους κινητήρες, αναβαθμισμένες αναρτήσεις και γενναία μείωση βάρους!

Όπως δηλώνει ο κ. Paul James από πλευράς Harley, τα νέα μοντέλα αποτελούν προϊόν της μεγαλύτερης έρευνας και εξέλιξης στην ιστορία του εργοστασίου! Χαρακτηριστικά τους αποτελούν τα νέα πλαίσια, ελαφρύτερα και πλέον άκαμπτα, όπως επίσης και οι εξ ολοκλήρου νέοι και ισχυρότεροι κινητήρες 107 και 114. Επανάσταση θεωρείται το νέο πιρούνι τεχνολογίας Dual-Bending Valve, καθώς και το εύκολα ρυθμιζόμενο και καλά κρυμμένο πίσω μονο-αμορτισέρ!

Οι νέοι κινητήρες είναι χωρητικότητας 1.745cc (107) και 1.868cc (114), διαθέτουν διπλούς αντικραδασμικούς άξονες και αυξημένη ισχύ τόση που να προσφέρει σημαντικά καλύτερες επιταχύνσεις, ειδικά εν κινήσει (ρεπρίζ). Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ και στο εξής έχουμε να κάνουμε με φώτα τεχνολογίας LED, βελτιωμένα ηλεκτρικά, νέα ρεζερβουάρ και όργανα, εκκίνηση και λειτουργίες χωρίς κλειδί, θύρα USB και αντικλεπτικό σύστημα.

Τα μοντέλα που έχουν δεχθεί τις παραπάνω αλλαγές και βελτιώσεις είναι τα Fat Bob, Fat Boy, Heritage Classic, Low Rider, Softail Slim, Deluxe, Breakout και Street Bob.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!