Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: H “βόμβα” έσκασε στην Ευελπίδων
[Ζούγκλα]: H “βόμβα” έσκασε στην Ευελπίδων

[Ζούγκλα]: H “βόμβα” έσκασε στην Ευελπίδων

H «βόμβα» μεγατόνων που… έσκασε στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για τις ανομολόγητες σχέσεις του επικεφαλής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ήδη καταδικασθέντα πρωτοδίκως σε 10ετή κάθειρξη για τη διακίνηση 2,1 τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο Noor 1 ενισχύει τις υπόνοιες για τις σκοτεινές συνεργασίες στον χώρο των media.
Η αναφορά δε του ονόματος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώπιον δικαστηρίου, και μάλιστα από τα χείλη του Μάκη Βορίδη, βουλευτή της ΝΔ και δικηγόρου του Γιάννη Κουρτάκη ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, συνδέοντας, για πρώτη φορά, εμμέσως πλην σαφώς τον εφοπλιστή με τον φερόμενο ως πρωταγωνιστή στην υπόθεση του Noor 1, Αιμίλιο Κοτσώνη.
Ο Μάκης Βορίδης για να ενισχύσει δε την επιχειρηματολογία του, επέδειξε στο δικαστήριο φωτογραφία από σουίτα γηπέδου στην οποία απεικονίζεται ο Κοτσώνης μαζί με τον εφοπλιστή, αφήνοντας άφωνο το ακροατήριο και πολύ περισσότερο την έδρα που ζήτησε να επιχειρηματολογήσει επί συγκεκριμένου θέματος. Με μία νομική αστοχία ενέπλεξε για πρώτη φορά το όνομα του εφοπλιστή με την υπόθεση, σε μία προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του Κουρτάκη. Επί της ουσίας, επιβεβαιώθηκε η επισταμένη προσπάθεια με νύχια και με δόντια του κ. Μαρινάκη να πείσει ότι δεν έχει κάποια σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εφημερίδας «Παραπολιτικά», χρησιμοποιώντας κάθε δικονομικό μέσο εξόντωσης των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!