Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 5 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Γιλντιρίμ: Ο Τσίπρας είναι πολύ κοντά μας στο θέμα των πραξικοπηματιών
[Ζούγκλα]: Γιλντιρίμ: Ο Τσίπρας είναι πολύ κοντά μας στο θέμα των πραξικοπηματιών

[Ζούγκλα]: Γιλντιρίμ: Ο Τσίπρας είναι πολύ κοντά μας στο θέμα των πραξικοπηματιών

Για την επίσκεψή του στην Ελλάδα μίλησε σε δημοσιογράφους ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Όπως μεταδίδει η «Ηurriyet», αναφορικά με το πραξικόπημα, ο κ. Γιλντιρίμ ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι πρόκειται για θέμα που αφορά εντελώς τη Δικαιοσύνη, προσθέτοντας όμως ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός του είπε πως η άποψή του είναι κοντά με αυτή που έχουν οι Τούρκοι.
«Στην Ελλάδα δεν δέχονται το πραξικόπημα και δεν υποστηρίζουν την αθωότητα των πραξικοπηματιών» σημείωσε ο Μπ. Γιλντιρίμ. «Σε άλλες χώρες τα πράγματα είναι διαφορετικά, ενώ στην Ελλάδα δεν είναι έτσι» πρόσθεσε.
Όσον αφορά στην Κύπρο, ο Τούρκος πρωθυπουργός σημείωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους πως παραμένει ερώτημα αν θα υπάρξουν οι συνθήκες αυτές που θα επιβάλουν την παρουσία και των δύο πρωθυπουργών. Θα πρέπει πρώτα οι ηγέτες της Κύπρου να συμφωνήσουν σε συγκεκριμένα πράγματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ασφάλεια και τις εγγυήσεις αλλά και με την διακυβέρνηση, το εδαφικό και τις σχέσεις με την Ε.Ε.» επισήαμανε.
«Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορούν αν γίνου όλα αυτά. Θα εργαστούν όμως πάνω σε αυτό και τόσο εμείς όσο και η Ελλάδα θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις» κατέληξε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!