Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: «Το ΓΙΑΤΙ των παιδιών φέρνει την ελπίδα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου στον Πολυχώρο Vault
[Ζούγκλα]: «Το ΓΙΑΤΙ των παιδιών φέρνει την ελπίδα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου στον Πολυχώρο Vault

[Ζούγκλα]: «Το ΓΙΑΤΙ των παιδιών φέρνει την ελπίδα» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου στον Πολυχώρο Vault

Ο Πολυχώρος Vault παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά «Το ΓΙΑΤΙ των παιδιών φέρνει την ελπίδα», μια διαφορετική ιστορία με πρωταγωνιστές σύγχρονα παιδιά από όλο τον κόσμο, βασισμένη στο παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσιγκριστάρη, με τη Φανή Παλιούρα και τη Ζωή Τούντα, από την Κυριακή 23 Οκτωβρίου έως 8 Ιανουαρίου 2017, κάθε Κυριακή στις 13.30.
Πώς μια μικρή λεξούλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο;
Πώς ένα μικρό ΓΙΑΤΙ μπορεί να φέρει την ελπίδα;
Το ΓΙΑΤΙ μια ζεστή μέρα του Αυγούστου αποφασίζει να ταξιδέψει στον κόσμο! Στο ταξίδι του συναντά παιδιά από διαφορετικές χώρες που το κάθε ένα ζει μια δική του σκληρή πραγματικότητα.
Κάθε συνάντηση αφήνει το ΓΙΑΤΙ πιο προβληματισμένο αλλά και πιο σοφό. Μη αντέχοντας πια αυτό τον κόσμο και χωρίς να μπορεί να δώσει λύση στις ερωτήσεις των παιδιών, φεύγει όσο πιο μακριά μπορεί.
Τόσο μακριά που φτάνει στον ουρανό, στη Χώρα των Αστεριών, εκεί που φτάνουν οι ευχές που κάνουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας.
Εκεί συναντά το πιο λαμπερό Αστέρι – ευχή και του διηγείται την ιστορία του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!