Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Ο γιαλός δεν είναι στραβός. Απλώς στραβά αρμενίζουμε…
[Ζούγκλα]: Ο γιαλός δεν είναι στραβός. Απλώς στραβά αρμενίζουμε…

[Ζούγκλα]: Ο γιαλός δεν είναι στραβός. Απλώς στραβά αρμενίζουμε…

Νίκος Μάλλιαρης, πρώην μέλος του αθλητικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, ιδρυτικό μέλος του ΠΣΑΠ
Ο Σταύρος Κοντονής σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Αυγή» έγραφε πριν από λίγες μέρες:
«Έχω κατά νου την “απαίτηση” κομματικών κύκλων να νομοθετήσουμε υποχρεωτικό εκλογικό σύστημα στις αθλητικές ομοσπονδίες και τ’ αθλητικά σωματεία, κάτι που είναι αντισυνταγματικό και παράνομο».
Αυτό, όμως, που δεν είπε είναι ότι το αναλογικό εκλογικό σύστημα για τις ομοσπονδίες, άρα και για την ΕΠΟ, υπάρχει ήδη από τον νόμο του Ορφανού, τον 3262/2004. Επομένως, δεν χρειάζεται καν να νομοθετήσει για το θέμα αυτό. Απλώς έπρεπε να εφαρμόσει τον υπάρχοντα νόμο, από τον Απρίλιο του 2015, που με τον δικό του νόμο 4326/2015 καταργήθηκε το δήθεν αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και να υποχρεωθούν η ΕΠΟ και οι Ενώσεις της, με τη συναίνεση των FIFA-UEFA, να εναρμονίσουν τα καταστατικά τους προς το δημοκρατικότερο και όχι να φθάσουμε στο παρά πέντε διεξαγωγής των εκλογών, με τους «φουσκωτούς» και τις βαλίτσες με τις δεσμίδες να «παίζουν μπάλα».
Ευτυχώς για τη νομιμότητα, αυτό έκαναν με την προσφυγή τους, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες και το επικύρωσαν οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έκαναν δεκτή την προσφυγή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!