Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει και θα μείνει»
[Ζούγκλα]: Γεροβασίλη:  «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει και θα μείνει»

[Ζούγκλα]: Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει και θα μείνει»

Τη βεβαιότητά της ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα χαθεί, εξέφρασε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, στην ΕΡΤ, ενώ ταυτόχρονα κάλεσε τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να αντιδράσουν στο «οργανωμένο σχέδιο αποστασίας» κατά της κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει και θα μείνει. Δεν μας τρομάζει ο αριθμός των 152 βουλευτών» επισήμανε.
Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε ότι επειδή σε όλη αυτήν τη διάρκεια των μνημονίων υπάρχουν ανακατατάξεις στο πολιτικό σύστημα, είναι λογικό να υπάρχουν αποχωρήσεις βουλευτών, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και προσχωρήσεις, χωρίς γι’ αυτό το τελευταίο να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.
Σχετικά με το οργανωμένο σχέδιο αποστασίας που καταγγέλλει η κυβέρνηση, η υπουργός έκανε λόγο για πράξεις εκφοβισμού και εκβιασμό βουλευτών και ζήτησε από τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να αντιδράσουν σε όλα αυτά. Παράλληλα, κάλεσε τη ΝΔ «να μη δίνει με τη στάση της πολιτική κάλυψη μη καταγγέλλοντας τη δράση ακροδεξιών και φασιστικών στοιχείων».
Για την πρόσφατη απόφαση του Eurogroup σχετικά με το ελληνικό χρέος, η κ. Γεροβασίλη τόνισε: «Έχουμε μία συμφωνία που απελευθερώνει δημοσιονομικό χώρο για να μπορέσει η κυβέρνηση να ασκήσει πολιτικές, που με βάση την έξοδο από τα μνημόνια γίνεται δικής της εμπνεύσεως». «Σταθερή θέση της κυβέρνησης είναι να μην επιφέρουμε άλλα βάρη στην ελληνική κοινωνία, αλλά από εδώ και πέρα να έχουμε μόνο θετικές ειδήσεις» πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!