Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Γαϊτανάκι ευθυνών για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο
[Ζούγκλα]: Γαϊτανάκι ευθυνών για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο

[Ζούγκλα]: Γαϊτανάκι ευθυνών για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις πλημμύρες στη Ζάκυνθο .
Αναλυτικά:
Οι τομεάρχες και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προέβησαν σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογική απόσειση ευθυνών με μετακύλισή τους στον σημερινό υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αποδεικνύοντας το πόσο αδίστακτα επιδίδονται στη συκοφαντία και την ανευθυνολογία.
Η απόλυτη ανυπαρξία της Νέας Δημοκρατίας στις περιόδους που κυβέρνησε τη χώρα ως προς την υλοποίηση ζωτικών έργων για τη Ζάκυνθο μετατρέπεται σήμερα σε πληθωρισμό δηλώσεων και ανέξοδων καταγγελιών. Δυστυχώς, η Νέα Δημοκρατία, στον βωμό μικροκομματικών συμφερόντων, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ακόμα και τον αδόκητο χαμό ενός νεαρού συμπολίτη μας από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που χτύπησαν το νησί μας το τελευταίο Σαββατοκύριακο.
Ωστόσο, οι πολίτες της Ζακύνθου έχουν βιώσει πολύ καλά τη γενικευμένη αδράνεια και εγκατάλειψη από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Έχουν βιώσει την έλλειψη ουσιαστικών υποδομών, την απουσία αντιπλημμυρικών έργων, την πλημμελή συντήρηση των οδικών δικτύων και των αποχετευτικών συστημάτων, αρμοδιότητες που ανήκουν αποκλειστικά στη δημοτική αρχή.
Ως προς το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, εδώ και δύο χρόνια, η Δημοτική Αρχή -με τα πλέον προβεβλημένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νησί να κατέχουν θέσεις αντιδημάρχων- διαβεβαιώνει τους πάντες ότι έχει λύσει το πρόβλημα. Η πραγματικότητα, όμως, είναι αυτή που ζούμε το τελευταίο διάστημα με τα σκουπίδια στους δρόμους, καθώς δεν έγινε καμία κίνηση, πέρα από μια συνεχή μετάθεση της χωροθέτησης, μετάθεση που απέβη καταστροφική για τη Ζάκυνθο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!