Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: H Ford δίνει άλλα 200 εκατομμύρια στη Ρουμανία
[Ζούγκλα]: H Ford δίνει άλλα 200 εκατομμύρια στη Ρουμανία

[Ζούγκλα]: H Ford δίνει άλλα 200 εκατομμύρια στη Ρουμανία

Την ώρα που στην Ελλάδα προσπαθούμε να προσελκύσουμε οποιονδήποτε επενδυτή, οι Ρουμάνοι προσφέρουν τη δυνατότητα στις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου να δημιουργήσουν κορυφαίες εγκαταστάσεις παραγωγής.

Όπως ανακοίνωσε η Ford, θα επενδύσει επιπλέον 200 εκατομμύρια ευρώ στο εργοστάσιο της στην Κραϊόβα, δημιουργώντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ενισχύοντας την τοπική οικονομία, αλλά και την γκάμα οχημάτων της.

Στη συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής, κατασκευάζεται ήδη το EcoSport. Σύντομα, θα προστεθεί ένα καινούργιο μοντέλο, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Η συνολική επένδυση της Ford στις δραστηριότητες παραγωγής της στη Ρουμανία, αγγίζει πλέον το 1,5 δις ευρώ από το 2008, οπότε και εγκαινίασε το εργοστάσιο στην Κραϊόβα. Ανάμεσα στις πρόσφατες αναβαθμίσεις είναι η εγκατάσταση 550 ρομπότ, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας στο βαφείο, στο φανοποιείο και στα τμήματα διακόσμου και πλαισίου.

Για την υποστήριξη της παραγωγής του νέου οχήματος και τη λειτουργία τρίτης βάρδιας, η εταιρεία θα προσλάβει περίπου 1.500 άτομα, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων στους 5.900.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!