Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: «Φαίνεται ότι η ΔΕΘ εμπνέει τους αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης για παροχές ανεξαρτήτως κόστους»
[Ζούγκλα]: «Φαίνεται ότι η ΔΕΘ εμπνέει τους αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης για παροχές ανεξαρτήτως κόστους»

[Ζούγκλα]: «Φαίνεται ότι η ΔΕΘ εμπνέει τους αρχηγούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης για παροχές ανεξαρτήτως κόστους»

Η έξοδος από την κρίση και η πολιτική αλλαγή απαιτούν εθνική συνεννόηση, τονίζει η ΔΗΜΑΡ και σημειώνει πως όσο νωρίτερα το καταλάβουν οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης τόσο το καλύτερο για τη χώρα.
Το γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ σε σχόλιο του για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, επισημαίνει πως «ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε τη σημερινή του ομιλία με απλές διαπιστώσεις για την οδυνηρή κατάσταση της χώρας, ξεχνώντας όμως να αναφέρει ότι αυτή είναι αποτέλεσμα τόσο των πολιτικών της ΝΔ, ιδίως την περίοδο 2004-2009, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 2,5 χρόνια». Εκτός εάν πρόκειται για αυτοκριτική της παράταξης του, συμπληρώνει στο σχόλιο της η Δημοκρατική Αριστερά και προσθέτει:
«Τόνισε ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω τις ιδεοληψίες αναφερόμενος, όμως, μόνο στον κρατισμό και όχι στο νεοφιλελευθερισμό. Δεν μίλησε καθόλου για την μισθωτή εργασία και για το πώς θα αντιμετωπίσει την φτωχοποίηση μεγάλης μερίδας του πληθυσμού. Επεσήμανε ότι η πρώτη αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι η μεταρρύθμιση του κράτους, αλλά δεν μας εξήγησε γιατί δεν την έκανε ο ίδιος ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πριν από μόλις τρία χρόνια. Παρουσίασε μία δέσμη προτάσεων χωρίς καμία κοστολόγηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!