Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στη Β. Ελλάδα
[Ζούγκλα]: Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στη Β. Ελλάδα

[Ζούγκλα]: Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στη Β. Ελλάδα

Υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, παράνομης πρόσβασης σε υπολογιστικά συστήματα και αδικημάτων σε βάρος 24χρονης εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.
Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε σε βάρος 25χρονου για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράνομης πρόσβασης σε υπολογιστικά συστήματα, της δυσφήμησης και της συκοφαντικής δυσφήμησης καθώς και παράβασης της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα.
Προηγήθηκε καταγγελία 24χρονης, σύμφωνα με την οποία άγνωστο άτομο δημοσίευσε σε ψευδεπίγραφο προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες είχε αποθηκευμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε κλαπεί κατά το παρελθόν από κατοικία της.
Τα παραπάνω τέθηκαν υπ’ όψιν της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής και παραγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Από την ψηφιακή – διαδικτυακή αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν γεωγραφικά τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη σε περιοχή της Μακεδονίας.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία και σε επαγγελματικό χώρο του 25χρονου διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, οι οποίοι απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την περαιτέρω εξέτασή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!