Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Εσπερίδα με θέμα «Αστυνομία και Αριστοτελική Φιλοσοφία»
[Ζούγκλα]: Εσπερίδα με θέμα «Αστυνομία και Αριστοτελική Φιλοσοφία»

[Ζούγκλα]: Εσπερίδα με θέμα «Αστυνομία και Αριστοτελική Φιλοσοφία»

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Εσπερίδα με θέμα «Αστυνομία και Αριστοτελική Φιλοσοφία» συνδιοργανώθηκε χθες, 18 Οκτωβρίου 2016, στο μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, το Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας και το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
Την εσπερίδα παρακολούθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Κατά την έναρξη των εργασιών χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ιωάννης Καραπατάκης, ενώ ρόλο συντονιστή στην Εσπερίδα είχε ο Αναπληρωτής καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟ.Κ.Ε.Α.) Κωνσταντίνος Γρίβας.
Εισηγήσεις πραγματοποίησαν η οµότιµη καθηγήτρια Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και Πρόεδρος του Διεπιστηµονικού Κέντρου Αριστοτελικών Μελετών του Α.Π.Θ. (ΔΙ.Κ.Α.Μ.) Δήμητρα Σφενδόνη-Μέντζου, ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Γεώργιος Κοντογιώργης και ο Διδάκτωρ Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας – καθηγητής της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτης Δαμάσκος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!