Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Επιχείρηση “Χίμαιρα” στο κέντρο της Αθήνας
[Ζούγκλα]: Επιχείρηση “Χίμαιρα” στο κέντρο της Αθήνας

[Ζούγκλα]: Επιχείρηση “Χίμαιρα” στο κέντρο της Αθήνας

Στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που βρισκόταν πίσω από την εμπορία και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Συνολικά έγιναν 97 συλλήψεις, με το παράνομο οικονομικό όφελος του συγκεκριμένου εγκληματικού δικτύου να ανέρχεται σε 19 εκατ. ευρώ.
Σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια συντονισμένων ενεργειών από αστυνομικούς στο πλαίσιο επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Χίμαιρα», που πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 26 Νοεμβρίου.
Για την υπόθεσή αυτή έκαναν δηλώσεις ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και αστυνομικός υποδιευθυντής Θεόδωρος Χρονόπουλος, οι οποίοι υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα ισχυρό «χτύπημα» που θα μειώσει έως και 40% τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη -με την οποία έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι οι κάτοικοι σε κεντρικές συνοικίες της Αθήνας- είναι εντελώς διαφορετική και αποτυπώνει στην πράξη τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν στην καταπολέμηση του συγκεκριμένου φαινομένου.
Δείτε φωτογραφίες:

Διακίνηση δίπλα σε σχολεία

Κάτοικος του Μεταξουργείου κατήγγειλε στο zougla.gr ότι γίνεται καθημερινά διακίνηση ουσιών στην οδό Κολοκυνθούς και στους γύρω δρόμους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!