Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Επιχειρηματική αποστολή υπό την αιγίδα της Π. Στερεάς Ελλάδας στη Γερμανία
[Ζούγκλα]: Επιχειρηματική αποστολή υπό την αιγίδα της Π. Στερεάς Ελλάδας στη Γερμανία

[Ζούγκλα]: Επιχειρηματική αποστολή υπό την αιγίδα της Π. Στερεάς Ελλάδας στη Γερμανία

Πέντε επιχειρήσεις παραγωγής κρασιού από τη Στερεά Ελλάδα δίνουν το «παρών» στη διεθνή έκθεση οίνου και ποτών «Prowein» που διεξάγεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Η «Prowein» είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις οίνου και ποτών παγκοσμίως η οποία συγκεντρώνει κάθε έτος χιλιάδες παραγωγούς, επισκέπτες, δημοσιογράφους και εμπόρους.
Η Περιφέρεια στηρίζει την συμμετοχή των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας, καθώς βάσει επίσημων στοιχείων η αγορά της Γερμανίας απορροφά έως και το 50% των ελληνικών εξαγωγών οίνου. Επίσης, δίνεται ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία για την επαφή και τη σύναψη συμφωνιών των παραγωγών και εμπόρων με επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο.
Επαφές με αντικείμενο την επιχειρηματική εξωστρέφεια, πραγματοποίησε και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μετέβη, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Θέμη Χειμάρα, στη Γερμανία, στο πλαίσιο της έκθεσης.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Μπακογιάννης τόνισε: «Η αύξηση των εξαγωγών και της προώθησης της παραγωγής μας είναι μαραθώνιος. Βρισκόμαστε σε ένα διαρκές τρέξιμο σε όλο τον κόσμο για να επιτύχουμε το στόχο μας. Να κάνουμε ότι μπορούμε ως ομάδα με τους καλλιεργητές, τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες μας, για να ξεκολλήσουμε από τη μιζέρια και να δημιουργήσουμε τους δικούς μας ρυθμούς ανάπτυξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!