Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Επαναπιστοποιήθηκε η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία
[Ζούγκλα]: Επαναπιστοποιήθηκε η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία

[Ζούγκλα]: Επαναπιστοποιήθηκε η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία

Ο όμιλος INTRALOT ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική του στην Πολωνία Totolotek, ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών στοιχηματισμού στη χώρα σε επίγειο και ψηφιακό δίκτυο διανομής, επαναπιστοποιήθηκε από την European Lotteries (EL) για τη δέσμευσή του στις αρχές Υπεύθυνου Παιχνιδιού της EL.
H EL πιστοποιεί τους παρόχους κάθε τρία χρόνια και η Totolotek λαμβάνει για δεύτερη φορά την πιστοποίηση, μετά το 2015, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.
Με την ευκαιρία αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της Totolotek κ. Adam Lamentowicz δήλωσε:
«O ‘Ομιλος INTRALOT υποστηρίζει το Υπεύθυνο Παιχνίδι ως εργαλείο βιώσιμης ανάπτυξης. Η επαναπιστοποίησή μας είναι σημαντικό επίτευγμα και αναγνώριση των διαλειτουργικών μας προσπαθειών για την προσήλωση στις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού.
Συνεργαζόμαστε με την EL για τη συνεχή βελτίωση των προγραμμάτων μας για το Υπεύθυνο Παιχνίδι και υποστηρίζουμε τη λοταριακή κοινότητα στις προσπάθειες για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου».
Με την ευκαιρία της πιστοποίησης ο κ. Edmundo Martinho, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης και Υπεύθυνου Παιχνιδιού της EL, υπογράμμισε:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Totolotek για τις δέσμευσή της στα πρότυπα Υπεύθυνου Παιχνιδιού της EL. Σε συνεργασία με τα μέλη μας προσπαθούμε να εναρμονίσουμε τους παρόχους Λοταρίας και Στοιχηματισμού στην Ευρώπη με τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού προς όφελος των παικτών και της κοινωνίας γενικότερα. Η Totolotek αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη για το σκοπό αυτό».
Η Totolotek ολοκλήρωσε με επιτυχία τον έλεγχο πιστοποίησης μέσω ανεξάρτητης ελεγκτικής διαδικασίας από τους πιστοποιημένους από την EL ελεγκτές της TUV για την προσφορά των υψηλότερων δυνατών υπηρεσιών υπεύθυνου παιχνιδιού προς τους παίκτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!