Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Eπαφές Αχτσιόγλου σε Αθήνα και Βρυξέλλες για τα εργασιακά
[Ζούγκλα]: Eπαφές Αχτσιόγλου σε Αθήνα και Βρυξέλλες για τα εργασιακά

[Ζούγκλα]: Eπαφές Αχτσιόγλου σε Αθήνα και Βρυξέλλες για τα εργασιακά

Στα θέματα των ομαδικών απολύσεων, των συλλογικών διαπραγματεύσεων καθώς και στις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τη μετενέργεια και τις ενώσεις προσώπων, εστίασε η σημερινή συζήτηση με τους θεσμούς σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εργασίας.
Όπως αναφέρουν, το υπουργείο αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στις επαφές των επόμενων ημερών της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, αρχής γενομένης από σήμερα, Τρίτη, με τον Ευρωπαίο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, αλλά και στις Βρυξέλλες αύριο, Τετάρτη, και την Πέμπτη, με ηγεσίες και στελέχη πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Στόχος των επαφών αυτών, σύμφωνα με τις πηγές του Υπουργείου Εργασίας, είναι να τονιστεί εκ νέου ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποκλίνει του ευρωπαϊκού κεκτημένου στον κρίσιμο τομέα των εργασιακών σχέσεων.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα των επαφών της κας Αχτσιόγλου στις Βρυξέλλες έχει, ως εξής:
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου
15.00-15.45: Σκα Κέλερ (αντιπρόεδρος της ευρωομάδας των Πρασίνων, Γερμανία) και Έρνεστ Ούρτασουν (ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ισπανία).
16.00-16.30: Γκιόργκι Πιρίνσκι, (ευρωβουλευτής, μέλος της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρώην πρόεδρος της Βουλής της Βουλγαρίας).
18.00-19.00: Μέλη της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL) που συμμετέχουν στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!