Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
15 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Η Έμα Γουάτσον φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο και υπογράφει άρθρο στο νέο τεύχος του Vogue Australia
[Ζούγκλα]: Η Έμα Γουάτσον φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο και υπογράφει άρθρο στο νέο τεύχος του Vogue Australia

[Ζούγκλα]: Η Έμα Γουάτσον φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο και υπογράφει άρθρο στο νέο τεύχος του Vogue Australia

Η Έμα Γουάτσον φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Australia, του τεύχους του Μαρτίου 2018 και υπογράφει επίσης άρθρο που φιλοξενείται στις σελίδες του.
Το τεύχος με τίτλο «Σχεδιάζοντας το Μέλλον» επικεντρώνεται στη «βιωσιμότητα και τους ανθρώπους που εμπνέουν με τον αγώνα τους για θετική αλλαγή στον κόσμο». Περιλαμβάνει θέματα για την πρωτοπόρο σχεδιάστρια της οικολογικής μόδας, Στέλα ΜακΚάρτνεϊ, το μοντέλο – διατροφολόγο με καταγωγή από τον Καναδά και τη Νότια Αφρική, Μέι Μασκ (μητέρα του μεγιστάνα, εφευρέτη Έλον Μασκ) και την Πακιστανή ακτιβίστρια για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση στη χώρα της, Μαλάλα Γιουσαφζάι.
Στο άρθρο της η Γουάτσον που είναι γνωστή για τη στήριξη ανθρωπιστικών οργανώσεων και φεμινιστικών δράσεων μιλά για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και αναφέρεται στο έτος 2018 ως ορόσημο.
«Μετά από ένα έτος, στο οποίο κυριάρχησαν ανησυχητικές ειδήσεις, φαίνεται ότι το 2018 είναι έτος ορόσημο. Οι σιωπηλές φωνές ενισχύονται και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας σε ανθρώπους και ομάδες που προκαλούν αλλαγή. Οι σελίδες που ακολουθούν στο τεύχος “Σχεδιάζοντας το Μέλλον” αποτελούν μέρος αυτής της αλλαγής» γράφει η 27χρονη ηθοποιός.
«Η λέξη “αλλαγή” μπορεί να είναι απειλητική, να εμπεριέχει προσδοκίες για αποτελέσματα και τον φόβο αποτυχίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!