Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Β. Ελλάδα: Αυξάνονται οι παραγγελίες πετρελαίου, μειωμένες οι ποσότητες
[Ζούγκλα]: Β. Ελλάδα: Αυξάνονται οι παραγγελίες πετρελαίου, μειωμένες οι ποσότητες

[Ζούγκλα]: Β. Ελλάδα: Αυξάνονται οι παραγγελίες πετρελαίου, μειωμένες οι ποσότητες

Σημαντική αύξηση σημειώνεται τα τελευταία 24ωρα στον αριθμό των παραγγελιών για πετρέλαιο θέρμανσης, παρότι ο όγκος τους είναι μικρότερος συγκριτικά με πέρυσι, ανέφερε ο Θεμιστοκλής Κιουρτζής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων και Σταθμών Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης και Περιοχής «Ο Άγιος Χριστόφορος».
Συγκεκριμένα ο κ. Κιουρτζής αφενός μίλησε για μια «σοβαρή αύξηση στις παραγγελίες», αφετέρου σημείωσε πως οι παραγγελίες είναι για «πάρα πολύ μικρές ποσότητες» καθώς «κινούνται στα 200 και 250 λίτρα». Συγκεκριμένα κ. Κιουρτζής εκτιμά πως ποσοστιαία υπάρχει μείωση στην ποσότητα των παραγγελιών «της τάξης του 30%» σε σύγκριση με την ίδια περυσινή περίοδο όταν μια μέση παραγγελία ήταν της τάξης των «550 με 600 λίτρων» κατά μέσο όρο.
Αλλαγή έχουμε στη φετινή περίοδο διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης και στη μέθοδο πληρωμής, καθώς σημειώνεται αύξηση στη χρήση πλαστικού χρήματος: «σαφώς έχει αυξηθεί η (πιστωτική) κάρτα» τονίζει ο κ. Κιουρτζής, που εκτιμά πως ένα 60%- 65% των παραγγελιών αποπληρώνεται με χρήση πιστωτικής κάρτας.
Πηγή: ΑΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!