Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Ο Ε.Ε.Σ. παρών στην ιστορική συναυλία «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη – 1.000 Φωνές» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο
[Ζούγκλα]: Ο Ε.Ε.Σ. παρών στην ιστορική συναυλία «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη – 1.000 Φωνές» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

[Ζούγκλα]: Ο Ε.Ε.Σ. παρών στην ιστορική συναυλία «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη – 1.000 Φωνές» στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε στην ιστορική συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη – 1.000 Φωνές», στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, στην οποία συμμετείχαν 1.000 χορωδοί από 30 πόλεις της Ελλάδας, όπως επίσης και σπουδαίοι ερμηνευτές και ηθοποιοί.
Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, όπου παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος (υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία), ο Πρόεδρος της Βουλής, σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού και άνθρωποι όλων των ηλικιών – μεταξύ των οποίων πάρα πολλοί νέοι -, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είχε την ευθύνη της υγειονομικής κάλυψης, με τη δυναμική συμμετοχή πενήντα (50) Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών του Τμήματος Αθηνών. Οι Σαμαρείτες Διασώστες του Ε.Ε.Σ. έφεραν άρτιο υγειονομικό εξοπλισμό, ενώ για τις ανάγκες της συναυλίας είχαν στηθεί δύο πλήρως εξοπλισμένοι σταθμοί Α΄ Βοηθειών (Ιατρεία) και είχαν κινητοποιηθεί δύο ομάδες άμεσης επέμβασης, με ειδικό εξοπλισμό και φορεία μεταφοράς ασθενούς ή τραυματία, καθώς και Εθελοντές με φαρμακεία Α΄ Βοηθειών σε όλα τα επίπεδα του Σταδίου.
Η οργάνωση της υγειονομικής κάλυψης υποστηρίχθηκε επίσης από ένα όχημα-κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων, που παρείχε τη δυνατότητα επιχειρησιακής τηλεπικοινωνίας με όλο το Στάδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!