Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Δραγασάκης: Το τέλος του μνημονίου είναι μια ευκαιρία για τη χώρα
[Ζούγκλα]: Δραγασάκης: Το τέλος του μνημονίου είναι μια ευκαιρία για τη χώρα

[Ζούγκλα]: Δραγασάκης: Το τέλος του μνημονίου είναι μια ευκαιρία για τη χώρα

«Το τέλος του μνημονίου είναι μια ευκαιρία για τη χώρα. Μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας με αυξημένους βαθμούς ελευθερίας αξιοποιώντας το γεγονός ότι έχουμε μια οικονομία σε ανάκαμψη και αυτό που θα έπρεπε να συζητάμε στην Βουλή και στην κοινωνία είναι το πώς θα την αξιοποιήσουμε. Η κοινωνία είναι έτοιμη να συζητήσει με όρους σύγκλισης και συναίνεσης, όπως έδειξαν τα περιφερειακά συνέδρια».
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας χθες σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω.
«Όσο και αν η οικονομία δυναμώνει και βρίσκεται σε ανάκαμψη, δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε στιγμή, πως η έξοδος από την κρίση σημαίνει βαθιές αλλαγές, όχι αλλαγές λιτότητας αλλά αλλαγές που θα μειώνουν τις ανισότητες» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Στην ομιλία του ο κ. Δραγασάκης, άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ στην οποία καταλόγισε «περισσό θράσος», αναφερόμενος ειδικότερα στην τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη για «αχρείαστο μνημόνιο».
«Θέλω να θυμίσω ότι όταν αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας το 2015, η Ελλάδα έπρεπε να πληρώσει χρέη του παρελθόντος 80 δισ. ευρώ, το 2015 και το 2016 και ενώ δεν υπήρχε δανειακή σύμβαση και ο κ. Σαμαράς είχε κάνει συμφωνία δίμηνης παράτασης του προγράμματος που είχε λήξει και όχι εξάμηνης όπως του είχε προταθεί ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας και να καταρρεύσει το Μάρτιο του 2015» ανέφερε ο κ. Δραγασάκης και συνέχισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!