Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Δραγασάκης: Αποφασισμένοι για ρήξη με το παλιό και έτοιμοι για συμμαχίες
[Ζούγκλα]: Δραγασάκης: Αποφασισμένοι για ρήξη με το παλιό και έτοιμοι για συμμαχίες

[Ζούγκλα]: Δραγασάκης: Αποφασισμένοι για ρήξη με το παλιό και έτοιμοι για συμμαχίες

Η δεύτερη μέρα του συνεδρίου «Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» με τίτλο «H Ελλάδα και το διεθνές μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Μια ματιά στο μέλλον» το οποίο διοργανώθηκε από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.
«Ας στραφούμε από το “θόρυβο” στην πραγματικότητα και από τις εντυπώσεις στην ουσία» είπε από το βήμα του Συνεδρίου ο Αντιπρόεδρος και σημείωσε πως ο κ.Μοσκοβισί και ο κ. Κερέ έθεσαν σαν μοναδικό στόχο την ολοκλήρωση του 3ου προγράμματος. «Οι προϋποθέσεις, για να προχωρήσουμε προς την ολοκλήρωση του Προγράμματος υπάρχουν και η μόνη πηγή αβεβαιότητας παραμένει η αδιευκρίνιστη στάση του ΔΝΤ». Μίλησε κατηγορηματικά για όσους αυτοβούλως εμφανίστηκαν πρόθυμοι να υπάρξει «4ο Μνημόνιο» και να το υπηρετήσουν.
Ο Γιάννης Δραγασάκης όρισε το 2018, ως ένα έτος πριν από την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης.
Στόχος σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο, το τέλος της λιτότητας και της επιτροπείας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και κρίνοντας τα δεδομένα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες για το πέρασμα στην επόμενη φάση.
Η μείωση των πλεονασμάτων μετά το 2018 θα οδηγήσει σε φοροελαφρύνσεις, σε στήριξη επενδύσεων και του κοινωνικού κράτους του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!