Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Δολοφονία κτηνοτρόφου στο Αμάρι Ρεθύμνου: Τον παγίδευσαν, τον εγκλώβισαν και τον εκτέλεσαν
[Ζούγκλα]: Δολοφονία κτηνοτρόφου στο Αμάρι Ρεθύμνου:  Τον παγίδευσαν, τον εγκλώβισαν και τον εκτέλεσαν

[Ζούγκλα]: Δολοφονία κτηνοτρόφου στο Αμάρι Ρεθύμνου: Τον παγίδευσαν, τον εγκλώβισαν και τον εκτέλεσαν

Εξ επαφής πυροβολήθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με την πολιτική αγωγή, ο 63χρονος κτηνοτρόφος Μανώλης Τζίτζικας. Η οικογένεια του θύματος έχει ήδη δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής δια του συνηγόρου της, Διονύση Βέρρα.
Ο ίδιος κάνει λόγο για απόλυτα οργανωμένη συνεκτέλεση του 63χρονου από τα δύο αδέρφια. Σε σχετική δήλωσή του για την υπόθεση που συγκλονίζει την Κρήτη και το πανελλήνιο, επισήμανε: «Η επιβολή της προσωρινής κράτησης για τους δύο κατηγορούμενους αδερφούς είναι το ελάχιστο που μπορούσε να γίνει σε αυτό το στάδιο για την οικογένεια του αδικοχαμένου Μανώλη Τζίτζικα. Όσον αφορά τις συνθήκες της δολοφονίας του από τα πρώτα κιόλας στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε κατά την αστυνομική προανάκριση προκύπτει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη, απόλυτα οργανωμένη συνεκτέλεση του Μανώλη Τζίτζικα από τους δύο αδερφούς. Τον παγίδευσαν, τον εγκλώβισαν και τον εκτέλεσαν ελάχιστα μέτρα από το σπίτι του, σε έναν χωματόδρομο πλάτους περίπου 2,5 μέτρων και ενώ ο ένας αδερφός από πίσω με το αυτοκίνητο του εμπόδιζε την διαφυγή του με οπισθοπορεία, ο άλλος από μπροστά και την αντίθετη κατεύθυνση ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του και τον εκτέλεσε με τρεις σφαίρες, η πρώτη στο κεφάλι εξ επαφής.
Η άποψη της πολιτικής αγωγής σε σχέση με τον νομικό χαρακτηρισμό στην πράξη του δεύτερου κατηγορούμενου που έχει δοθεί από τον εισαγγελέα, κατά την άσκηση της ποινικής δίωξης, ήτοι απλή συνέργεια τόσο στην τετελεσμένη όσο και στη μη τετελεσμένη δολοφονία (απόπειρα), είναι, επαναλαμβάνω κατά την άποψη μας, εσφαλμένη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!