Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Distinguished Gentleman’s Ride: Είναι για καλό σκοπό!
[Ζούγκλα]: Distinguished Gentleman’s Ride: Είναι για καλό σκοπό!

[Ζούγκλα]: Distinguished Gentleman’s Ride: Είναι για καλό σκοπό!

Μια μοτοσυκλετιστική εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο -και ταυτόχρονα- σε παραπάνω από 90 χώρες! Αυτός είναι ο θεσμός των διακεκριμένων μοτοσυκλετιστών, ένα μοναδικό γεγονός με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στη μάστιγα του καρκίνου του προστάτη.

Η όλη εκδήλωση ξεκίνησε από μια ιδέα των Perth Café Racers από το Sydney της μακρινής Αυστραλίας και εξελίχθηκε στη μεγαλύτερη εκδήλωση μοτοσυκλετών με φιλανθρωπικό σκοπό. Πέρυσι συμμετείχαν περισσότεροι από 56.000 στυλάτοι αναβάτες κλασσικών μοτοσυκλετών παγκοσμίως! Οι συμμετέχοντες της Αττικής συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, από όπου ξεκίνησε η μοτοπαρέλαση με αφετηρία το Λυκαβηττό. Eκεί είχε στηθεί ένα μικρό party και έγιναν οι σχετικές αναμνηστικές απονομές από την εταιρεία χορηγό Triumph-Intermoto.

Φέτος θα πραγματοποιηθεί για έκτη φορά στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου, με σκοπό και στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ όσον αφορά σε συμμετοχές και δωρεές. Μόλις έχουμε περισσότερη πληροφόρηση για την όλη διοργάνωση θα σας ενημερώσουμε, μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από την περσινή εκδήλωση στο video που ακολουθεί :

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!