Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον
[Ζούγκλα]: Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον

[Ζούγκλα]: Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον

Δύο νέες διακρίσεις έλαβε η Coca-Cola Τρία Έψιλον που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τη συνολική της δραστηριότητα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο σημαντικές διακρίσεις για την εταιρεία ήρθαν από τα Supply Chain Awards 2018, στα οποία η εταιρεία διακρίθηκε με Exceptional Award και από τον θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», στην κατηγορία Ανάπτυξη και Επενδύσεις.
Τα Supply Chain Awards 2018 διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Supply Chain Institute και τη Boussias Communications, με σκοπό την επιβράβευση των καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, κλάδους άκρως σημαντικούς για την Εθνική Οικονομία. Φέτος, η Coca-Cola Τρία Έψιλον διακρίθηκε με την υψηλότατη διάκριση Exceptional Award για την αριστεία της Εφοδιαστικής της Αλυσίδας και πιο συγκεκριμένα για την καινοτομία στην αποθήκευση.
Ο εξορθολογισμός του δικτύου αποθηκών και διανομής, μέσω του εκσυγχρονισμού της αποθήκης και της βελτιστοποίησης ροής προϊόντων, από τη γραμμή παραγωγής στο ράφι, τον οποίο έχει πραγματοποιήσει η Coca-Cola Τρία Έψιλον, ξεχώρισε την εταιρεία προσφέροντάς της τη συγκεκριμένη διάκριση.
Η Σουζάνα Ραρή, Supply Chain Services Manager Ελλάδας-Κύπρου της Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέφερε:
«Η βράβευση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα Supply Chain Awards 2018 με την υψηλότατη διάκριση Exceptional Award αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!