Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Ν. Δένδιας: Να έρθει ο πρωθυπουργός στη Βουλή και να λογοδοτήσει για τις διαπραγματεύσεις
[Ζούγκλα]: Ν. Δένδιας: Να έρθει ο πρωθυπουργός στη Βουλή και να λογοδοτήσει για τις διαπραγματεύσεις

[Ζούγκλα]: Ν. Δένδιας: Να έρθει ο πρωθυπουργός στη Βουλή και να λογοδοτήσει για τις διαπραγματεύσεις

«Η κυβέρνηση έκλεισε την αξιολόγηση με 1μιση χρόνο καθυστέρηση και με 4,5 δις επιπλέον μέτρα. Η κυβέρνηση είπε ότι θα πετύχει κάτι για το χρέος, μια ρύθμιση. Δεν πέτυχε κάτι διαφορετικό παρά μία λίγο καλύτερη λεκτική διατύπωση, από τη διατύπωση του Νοεμβρίου του ’12. Δεν κατάφεραν κάτι ούτε για την είσοδό μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ», δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Νίκος Δένδιας, με συνέντευξή του, στον ΑΝΤ1.
Και με υψηλούς αντιπολιτευτικούς τόνους, υπογράμμισε: «Σε όλους τους στόχους που έθεσε η κυβέρνηση, δεν έφερε κάτι σημαντικό. Μόνο επώδυνα μέτρα».
»Περιμένουμε μέσα στο 2017 βελτίωση της ζωής των πολιτών; Οποιοσδήποτε σοβαρός άνθρωπος θα πει όχι», παρατήρησε και είπε: «Η κυβέρνηση αυτή έχει φέρει μόνο ελάττωση της ζήτησης, άρα περισσότερη λιτότητα, και δεν έχει τη διαχειριστική επάρκεια να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών».
Ταυτόχρονα, ανέφερε: «Εμείς το χρέος θα το βάζαμε μετά τις γερμανικές εκλογές. Φάνηκε ότι απλώς αναλώθηκε διαπραγματευτικό κεφάλαιο από το παράθυρο. Εμείς θα είχαμε τελειώσει γρήγορα την αξιολόγηση, θα είχαμε μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, δεν θα είχαμε αναγκαστεί να πάρουμε τα μέτρα και άρα θα ήταν μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα. Με τον κ. Σόιμπλε έχουμε διαπραγματευτεί εντίμως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!