Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: “Δεν άκουσα, δεν είδα, δεν γνωρίζω”
[Ζούγκλα]: “Δεν άκουσα, δεν είδα, δεν γνωρίζω”

[Ζούγκλα]: “Δεν άκουσα, δεν είδα, δεν γνωρίζω”

Ασθενή μνήμη για το ακριβές ύψος των δανείων τα οποία έχει λάβει η επιχείρηση «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» από τις Τράπεζες επικαλέσθηκε ο εκ των ιδιοκτητών της Θέμος Αναστασιάδης, στην εξέταση του από την Ειδική Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ.
Η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής τον κατέστησε από ερευνώμενο, ισότιμο συνομιλητή της. Έτσι τα μέλη της αρκέστηκαν άλλοι σε ανούσιες ερωτήσεις και άλλοι σε στημένες.
Ο ίδιος παραδέχθηκε μετά από σύσταση του Προέδρου της Επιτροπής κ. Σωκράτη Φαμέλλου πως η εταιρεία «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» δεν έχει στείλει ακόμη ακριβή στοιχεία στην Επιτροπή η οποία προς το παρόν έχει μόνο αυτά που της έστειλαν οι Τράπεζες.
Δείτε το πρώτο μέρος της εξέτασης
Δείτε το δεύτερο μέρος της εξέτασης
Δεσμεύτηκε -αφού πρώτα μοίρασε κάποια πρόχειρα φυλλάδια που απεικόνιζαν κάποια οικονομικά στοιχεία- για αυτό πως θα σταλούν στην αρμόδια Επιτροπή τις επόμενες μέρες.
Ως γνωστόν ο Θέμος Αναστασιάδης είχε κληθεί στην Επιτροπή η οποία εξετάζει την νομιμότητα ή μη των δανείων που δόθηκαν σε κόμματα και ΜΜΕ άλλες δυο φορές αλλά ο «κομιστής» επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που τον κρατούσαν στο εξωτερικό για να αποφύγει την κατάθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!