Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Χιλιάδες προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων από την Amazon εν όψει Χριστουγέννων
[Ζούγκλα]: Χιλιάδες προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων από την Amazon εν όψει Χριστουγέννων

[Ζούγκλα]: Χιλιάδες προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων από την Amazon εν όψει Χριστουγέννων

Η αμερικανική εταιρεία Amazon ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να προχωρήσει στην πρόσληψη 120.000 εποχικά εργαζομένων για την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα, προκειμένου να αντεπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση εν όψει των εορτών.
Η εταιρεία προχωρά σε αυτήν την κίνηση κάθε χρόνο, ωστόσο ο στόχος των προσλήψεων για την εφετινή σεζόν ξεπερνά κατά 20% αυτόν που είχε θέσει το 2015.
Το περασμένο έτος η Amazon μετέτρεψε περίπου 14.000 από αυτές τις προσωρινές θέσεις εργασίας σε κανονικές πλήρους απασχόλησης, ενώ, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου του τμήματος παγκόσμιας πελατειακής εκπλήρωσης Μάικ Ροθ, η εταιρεία ευελπιστεί εφέτος να αυξήσει αυτόν τον αριθμό.
«Αυτή είναι η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου» δήλωσε ο Ροθ στην ιστοσελίδα Phys.org.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι θα ενταχθούν εφέτος στην ομάδα μας τουλάχιστον 120.000 εποχικά εργαζόμενοι, προκειμένου να υποστηρίξουν την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας» πρόσθεσε.
Η Amazon δεν είναι η μοναδική εταιρεία που ενισχύει τις δυνάμεις της κατά την περίοδο των εορτών πριν από το τέλος του έτους, ωστόσο φαίνεται αρκετά αισιόδοξη για τη ζήτηση σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να μην προχωρήσουν στην πρόσληψη εποχικά εργαζομένων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!