Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Το Athens Digital Arts Festival στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
[Ζούγκλα]: Το Athens Digital Arts Festival στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

[Ζούγκλα]: Το Athens Digital Arts Festival στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Athens Digital Arts Festival (ADAF), εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή της ψηφιακής τέχνης, επιχειρεί να διερευνήσει το άγνωστο μέλλον της επερχόμενης Τεχνολογικής Αποκάλυψης μέσα από την τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία.
Πρόοδος ή Αναχρονισμός; Φουτουρισμός ή Αρχαϊσμός; Φυσική ή Μεταφυσική; Ουτοπία ή Δυστοπία; Αρχή ή Τέλος;
Με κεντρικό θέμα Singularity Now, το ADAF 2018 εξερευνά το άγνωστο μέλλον της επερχόμενης Τεχνολογικής Αποκάλυψης μέσα από την τέχνη, την επιστήμη και την τεχνολογία. Singularity είναι μια έννοια που ορίζεται διαφορετικά σε κάθε τομέα των επιστημών. Είναι η τάση προς το άπειρο, ο πυρήνας της μαύρης τρύπας, το σημείο μηδέν του χρόνου και του χώρου. Σχετίζεται με τον απειρισμό, το άγνωστο αλλά και την απαρχή των συμπάντων, φυσικών αλλά και εννοιολογικών.
Το ADAF 2018 μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα οπτικοακουστικών περφόρμανς από καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, προσφέροντας μια μοναδική διαδραστική εμπειρία ήχου και εικόνας.
Το ADAF 2018 θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συνεργασία του προγράμματος Κύκλος Γέφυρες, από τις 24 ως τις 27 Μαΐου 2018.

Οι Performances toy ADAF 2018
(*Ο αριθμός θέσεων για τις περφόρμανς είναι περιορισμένος. Διάθεση εισιτηρίων με σειρά προτεραιότητας. Κράτηση εισιτηρίου εδώ )
1. «Τsoclis, Eμείς», 2018 | Costas Τsoclis (GR)
24-27 Μαΐου, 19:00 – 20:00, Αίθουσα MC 3.5
Ο διεθνώς καταξιωμένος πρωτοπόρος της σύγχρονης τέχνης στη “Ζωντανή Ζωγραφική”, Κώστας Τσόκλης, θα παρουσιάσει αποκλειστικά στο ADAF 2018 την περφόρμανς “Τsoclis, Eμείς”, 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!