Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Μην ξεχνάμε πως τα παιδιά είναι πάνω απ’ όλα
[Ζούγκλα]: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Μην ξεχνάμε πως τα παιδιά είναι πάνω απ’ όλα

[Ζούγκλα]: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Μην ξεχνάμε πως τα παιδιά είναι πάνω απ’ όλα

Του Φάνη Επιτροπάκη
Μετά το τέλος της σχολικής ημέρας, το After-School All-Stars (ASAS), μια εθνική μη κερδοσκοπική οργάνωση που συνεργάζεται με σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, επεκτείνει την ημέρα μάθησης (έως και τις 18.00) για τα παιδιά από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.
Η αποστολή της οργάνωσης είναι να παρέχει την ασφάλεια και τη σταθερότητα που κάθε παιδί χρειάζεται, με στόχο να βοηθηθούν να επιτύχουν στα μαθήματά τους και στη ζωή τους γενικότερα. Επί του παρόντος, το ASAS εξυπηρετεί σχεδόν 92.000 μαθητές σε περισσότερες από 400 τοποθεσίες, σε συνολικά 14 περιοχές, 10 πολιτειών.
O Αυστριακής καταγωγής ηθοποιός και πολιτικός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια) είναι ο ιδρυτής του ASAS και ανήρτησε στο Facebook το ακόλουθο βίντεο, στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζει πόσο σημαντική είναι η ολιστική προσέγγιση της μάθησης, προκειμένου να προσφερθεί στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, η καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους, μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Ο κ. Σβαρτσενέγκερ στο μήνυμά του αναφέρει: «Κάποια παιδιά με το που τελειώνουν το σχολείο έρχονται και τα παίρνουν οι γονείς τους. Υπάρχουν όμως κι εκείνα που δεν έχουν σχεδόν κανέναν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!