Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Αποσβολωμένοι οι Γάλλοι από τις εκμυστηρεύσεις Ολάντ
[Ζούγκλα]: Αποσβολωμένοι οι Γάλλοι από τις εκμυστηρεύσεις Ολάντ

[Ζούγκλα]: Αποσβολωμένοι οι Γάλλοι από τις εκμυστηρεύσεις Ολάντ

Αλγεινές εντυπώσεις άφησαν οι εκμυστηρεύσεις του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ σε δημοσιογράφους της εφημερίδας «Le Monde» για το τελευταίο του βιβλίο.
Το εν λόγω βιβλίο προκάλεσε σάλο στην Ελλάδα λόγω της αποκάλυψης συνομιλίας που είχε ο Γάλλος πρόεδρος με τον Ρώσο ομόλογό του και τα όσα του είπε για τον Έλληνα πρωθυπουργό και το Grexit.
Στη Γαλλία μιλούν πλέον για «προεδρική λογοδιάρροια», ύστερα και από το νέο βιβλίο των εκμυστηρεύσεων του Φρανσουά Ολάντ στους δημοσιογράφους της «Le Monde», που είναι το τέταρτο ή πέμπτο κατά σειρά σχετικού περιεχομένου.
Η αποστροφή για την προεδρική φλυαρία, όπως χαρακτηρίζεται από τον γαλλικό Τύπο, αποτυπώθηκε και σε σφυγμομετρήσεις που τον φέρνουν -προς το παρόν ακόμη- πιο μακριά από τη διεκδίκηση νέας υποψηφιότητας για το προεδρικό αξίωμα.
Η πλειοψηφία των Γάλλων -και συγκεκριμένα το 78%-, σύμφωνα με σφυγμομέτρηση του Ινστιτούτου Ifop για λογαριασμό της «Journal du Dimanche», θεωρεί ότι «δεν δικαιολογείται να εκφράζεται ο πρόεδρος έτσι στους δημοσιογράφους, δίνοντας την εντύπωση ότι λέει άλλα αντ΄ άλλων χωρίς καμία διάκριση, αντί να επικεντρώνεται στη διαχείριση των εθνικών υποθέσεων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!