Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Aπόπειρα αυτοκτονίας 17χρονης στον Βόλο
[Ζούγκλα]: Aπόπειρα αυτοκτονίας 17χρονης στον Βόλο

[Ζούγκλα]: Aπόπειρα αυτοκτονίας 17χρονης στον Βόλο

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος 30χρονου Αλμυριώτη για συμμετοχή σε απόπειρα αυτοκτονίας και για απόπειρα βιασμού.
Με τον χειρότερο τρόπο πλήρωσε τις συνομιλίες με άγνωστο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία 17χρονη κοπέλα. Η ανήλικη καταρρακώθηκε, σωματικά και ψυχολογικά. Αρχές Μαρτίου βρέθηκε σε νοσοκομείο να νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας. Η Εισαγγελία Βόλου ερευνά τώρα μετά από καταγγελία που έγινε, εάν ένας 30χρονος Αλμυριώτης συμμετείχε στην απόπειρα αυτοκτονίας με κάποιο τρόπο, και αν προέβη σε απόπειρα βιασμού.
Η Ελληνική Αστυνομία παρέχει με κάθε ευκαιρία συμβουλές για την προφύλαξη των παιδιών από το διαδίκτυο.
Οι συνομιλίες με ξένα άτομα κρύβουν παγίδες και σημαντικούς κινδύνους. Άγνωστο πώς ακριβώς, φαίνεται ότι η ανήλικη, σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει, εγκλωβίστηκε σε μία τέτοια παγίδα και απάντησε σε μηνύματα δίχως να γνωρίζει.
Συνομιλούσε με μηνύματα με κάτοικο Αλμυρού, ο οποίος όμως ήταν ενήλικας και γνώριζε ότι η 17χρονη ήταν άπειρη και δεν γνώριζε τους κινδύνους σε τέτοιες καταστάσεις, και ο ενήλικας το εκμεταλλεύτηκε αυτό, καταρρακώνοντας έναν ευαίσθητο ψυχικό κόσμο, θρυμματίζοντάς τον.
Όλα συνέβαιναν, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, ενώ η οικογένεια της ανήλικης δεν γνώριζε το παραμικρό. Όλα άρχισαν να ξετυλίγονται όταν η ανήλικη κατανάλωσε μεγάλο αριθμό χαπιών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η υγεία της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!