Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Η απολογία Μαρτίνη για το «φαγοπότι» στον Ερυθρό Σταυρό
[Ζούγκλα]: Η απολογία Μαρτίνη για το «φαγοπότι» στον Ερυθρό Σταυρό

[Ζούγκλα]: Η απολογία Μαρτίνη για το «φαγοπότι» στον Ερυθρό Σταυρό

Στις κρατικές επιχορηγήσεις ευελπιστούσε ο Ανδρέας Μαρτίνης παρέχοντας για μία τουλάχιστον τριετία δωρεάν νοσηλεία αλλά και ιατρικές εξετάσεις σε γνωστά πρόσωπα της δημόσιας ζωής της χώρας, ανάμεσά τους και πρώην πρωθυπουργοί με τις συζύγους τους, πρώην υπουργοί και πολιτικοί κυρίως από τα δύο μεγάλα κόμματα, μεγαλοδημοσιογράφοι, άνθρωποι των Τεχνών και άλλοι.
Σύμφωνα με τον άλλοτε πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού και του Ερρίκος Ντυνάν, επρόκειτο για σημαίνοντα πρόσωπα τα οποία θα αποτελούσαν διαφήμιση για το νοσοκομείο το οποίο μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να έχει κέρδη θέτοντας παράλληλα και τις προϋποθέσεις για επιχορήγηση μέσω κρατικής επιχορήγησης, όπως προβλέπεται από την ιδρυτική του πράξη.
Με αυτούς τους ισχυρισμούς ο άλλοτε πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και του Ερρίκος Ντυνάν προσπάθησε να αντικρούσει τη νέα κακουργηματική κατηγορία που αντιμετωπίζει για απιστία στην υπηρεσία, χωρίς όμως… επιτυχία, αφού ανακριτής και εισαγγελέας του έδειξαν για δεύτερη φορά τον δρόμο για τη φυλακή.
Ανήμερα της γιορτής του, μάλιστα ο Ανδρέας Μαρτίνης επέστρεψε στις φυλακές κουβαλώντας μια νέα προφυλάκιση.
Ο 75χρονος Ανδρέας Μαρτίνης απολογούμενος στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς κ. Νίκο Τσιρώνη, για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλειών του Ερρίκος Ντυνάν, την περίοδο 2007-2010, αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ζημίωσε το νοσοκομείο υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για εκπτώσεις και όχι δωρεάν περίθαλψη ασθενών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!