Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Αποκλειστικό: O ανιψιός του Τσε Γκεβάρα μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό ΜΜΕ και σχολιάζει τις εξελίξεις
[Ζούγκλα]: Αποκλειστικό: O ανιψιός του Τσε Γκεβάρα μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό ΜΜΕ και σχολιάζει τις εξελίξεις

[Ζούγκλα]: Αποκλειστικό: O ανιψιός του Τσε Γκεβάρα μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό ΜΜΕ και σχολιάζει τις εξελίξεις


Συνέντευξη στον Χρήστο Μαζάνη

Για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης, ο Μάρτιν Γκεβάρα, ανιψιός του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, ανοίγει τα χαρτιά του μέσα από μια συνέντευξη στο zougla.gr η οποία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Ο πατέρας του Μάρτιν, είναι ο αδελφός του Τσε Γκεβάρα, ο οποίος υπήρξε δεξί του χέρι κατά τη διάρκεια της Κουβανικής επανάστασης.
(O αδελφός του Τσε και πατέρας του Μάρτιν, Χουάν Μάρτιν Γκεβάρα)
Ο Μάρτιν Γκεβάρα γεννήθηκε στην Αργεντινή και είναι υιός του Χουάν Μάρτιν Γκεβάρα (αδελφός του Τσε). Με το πρόσχημα των διακοπών, η οικογένειά του διέφυγε από την Αργεντινή και βρήκε καταφύγιο στην Κούβα, όπου ο Μάρτιν αναμενόταν να ακολουθήσει τα βήματα του επαναστάτη θείου του.
(Ο αγαπημένος ανιψιός του Τσε Γκεβάρα, Μάρτιν Γκεβάρα)
Ο ίδιος όμως δεν συμμερίστηκε όλες τις ιδέες του και καθώς μεγάλωνε, έμπλεξε με το αλκοόλ και δεν δίσταζε να διαφωνεί ανοικτά με τις βασικές αρχές της Επανάστασης. Τελικά, εξορίστηκε από την Κούβα και αφού παρέμεινε για λίγο στην Αργεντινή, εγκαταστάθηκε στην Ισπανία όπου ζει μέχρι σήμερα ως συγγραφέας, μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!