Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Απειλούν με μηνύσεις Κουρτάκης – Βορίδης
[Ζούγκλα]: Απειλούν με μηνύσεις Κουρτάκης – Βορίδης

[Ζούγκλα]: Απειλούν με μηνύσεις Κουρτάκης – Βορίδης

Πληροφορηθήκαμε ότι οι κ.κ. Βορίδης και Κουρτάκης εξέδωσαν ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στα «Παραπολιτικά» και αφορούσαν στο δημοσίευμα του zougla.gr που παρέθεσε τα όσα συνέβησαν σε αίθουσα του κτηρίου 4 στη δίκη με ενάγοντα τον επικεφαλής των «Παραπολιτικών» Γ. Κουρτάκη και εναγόμενο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Ακολουθώντας το δημοσιογραφικό λειτούργημα παραθέσαμε τα όσα διημείφθησαν κατά τη δημόσια συνεδρίαση και από τις δύο πλευρές.
Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του κ. Βορίδη, όπως αναρτήθηκε στο site των Παραπολιτικών, καθότι δεν εστάλη στο επίσημο email του zougla.gr:
Με την ιδιότητά μου του συνηγόρου του κ. Ιωάννη Κουρτάκη και σε σχέση με σημερινή ανάρτηση της ιστοσελίδας zougla.gr, διευκρινίζω τα ακόλουθα:
1. Ο συντάκτης του συκοφαντικού κειμένου γνωρίζει άριστα ότι ουδεμία φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη ή οποιουδήποτε άλλου επέδειξα στο Δικαστήριο.
2. Άριστα γνωρίζει επίσης ότι βεβαίως και ούτε υπενόησα ούτε ενέπλεξα τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση αλλά αντιθέτως απέδειξα την ανυπαρξία οποιασδήποτε εμπλοκής του αφού ούτε ποινική δίωξη του ασκήθηκε ούτε καν ως μάρτυς δεν εκλήθη στην συγκεκριμένη υπόθεση.
3. Αντιθέτως απέδειξα ότι ακριβώς μετά την αποτυχία να σπιλωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έγινε απόπειρα σπίλωσης του εντολέα μου Ι. Κουρτάκη με την σύνδεση του με την υπόθεση αυτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!