Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Απάντηση του zougla.gr στον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου
[Ζούγκλα]: Απάντηση του zougla.gr στον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου

[Ζούγκλα]: Απάντηση του zougla.gr στον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου

Με δελτίο Τύπου η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου απαντούν στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του zougla.gr σχετικά με τη μεταφορά 14χρονης μαθήτριας από το εν λόγω σχολείο σε έτερο, με αφορμή το γεγονός ότι η κοπέλα κάπνισε χασίς σε σχολική εκδρομή . Το γεγονός αυτό, σύμφωνα και με τον δήμαρχο Μαρκοπούλου Σωτήρη Μεθενίτη, στιγμάτισε την κοπέλα.
Η απάντηση του σχολείου έχει ως εξής:
Μετά τα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με την υγεία μαθήτριας του σχολείου μας μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδρομής και το πώς το γεγονός αντιμετωπίστηκε από πλευράς των εκπαιδευτικών του σχολείου, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου, προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνουν τα εξής:
Α. Δεν υπήρξε κανένα λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ώστε να κινδυνεύσει η υγεία κανενός μαθητή και καμιάς μαθήτριας.
Β. Οι 5 συνοδοί εκπαιδευτικοί αντιμετώπισαν το περιστατικό, το οποίο συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας επιστροφής, με μοναδικό κριτήριο την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών.
Γ. Άμα τη επιστροφή, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με τον νόμο και με απόλυτη παιδαγωγική ευαισθησία προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους.
Δ. Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου δεν αποσιώπησαν ούτε συγκάλυψαν σε καμιά περίπτωση το γεγονός, αντιθέτως, τόλμησαν να το αντιμετωπίσουν με την απαιτούμενη σοβαρότητα, ως όφειλαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!