Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Όλα τα ονόματα των συλληφθέντων
[Ζούγκλα]: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Όλα τα ονόματα των συλληφθέντων

[Ζούγκλα]: Απαγωγή Λεμπιδάκη: Όλα τα ονόματα των συλληφθέντων

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η υπηρεσία πληροφοριών της ΕΛ.ΑΣ. (νεοσύστατη υπηρεσία) είχε εντοπίσει την ομάδα των απαγωγέων του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη εδώ και δυόμισι μήνες, αλλά το επιτελείο της αστυνομίας είχε αποφασίσει να «σφίξει» τον κλοιό γύρω από τους δράστες χωρίς να δοθεί η εντύπωση πως οι υπηρεσίες της γνωρίζουν λεπτομέρειες για το modus operandi των εμπλεκομένων στην απαγωγή.
Όπως εξηγούν καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.gr, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να ακολουθήσει το διεθνές πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση απαγωγών, δηλαδή να διαθέτει την πλήρη συγκατάθεση του οικογενειακού περιβάλλοντος του επιχειρηματία Λεμπιδάκη για να οργανώσει την τελική επιχείρηση ανεύρεσής του και σύλληψης των απαγωγέων.
Μετά και την τελευταία επικοινωνία που είχαν οι απαγωγείς με την οικογένεια μειώνοντας τα λύτρα σε 18 εκατ. ευρώ, οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισαν να δράσουν. Από την παρακολούθηση της σπείρας των απαγωγέων κατέληξαν πως η καλύτερη στιγμή θα ήταν χαράματα της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου. Εξοπλισμένες με θερμικές κάμερες ώστε να ανιχνεύσουν ακόμα και την παραμικρή κίνηση αλλά και τη θέση στην οποία βρισκόταν ο επιχειρηματίας και έχοντας διασφαλίσει τη δυνατότητα σύλληψης και των άλλων μελών της σπείρας, οι δυνάμεις ασφαλείας επέδραμαν στις 07.30 το πρωί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!