Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Αντιπαράθεση στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ
[Ζούγκλα]: Αντιπαράθεση στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

[Ζούγκλα]: Αντιπαράθεση στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ

«Πηγαίνετε εσείς κύριε Βορίδη να σηκώσετε τον κάδο των σκουπιδιών χωρίς γάντια!», είναι η ονομαστική αναφορά με την οποία ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σχολίασε στη Βουλή τη στάση της ΝΔ απέναντι στο νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ. Είχε προηγηθεί, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, σφοδρή κριτική στο νομοσχέδιο από τον γενικό εισηγητή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, για το οποίο υποστήριξε ότι η κυβέρνηση, επειδή απέτυχε πολιτικά, χτίζει τώρα πελατειακές και ρουσφετελογικές σχέσεις με διάφορες ομάδες.
«Δεν μπορώ να καταλάβω την απέχθειά σας όταν ακούτε κάποια αυτονόητα θέματα. Για παράδειγμα, τα μέτρα ατομικής προστασίας δεν πρέπει να τα δικαιούνται και οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα; Αλλιώς πηγαίνετε εσείς κύριε Βορίδη και σηκώστε τον κάδο χωρίς να έχετε γάντια! Και μας καταγγέλλετε επειδή ερχόμαστε, και αυτά που δεν τα δίνατε εσείς τα προηγούμενα χρόνια και τα έβαζαν οι συμβασιούχοι από την τσέπη τους, θα τα δώσουμε εμείς ως αποζημίωση. Αυτό είναι μια ηθική και πολιτική υποχρέωση», απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών.
«Προσπαθούμε να λύσουμε πάρα πολλούς κόμπους, κόμπους που μας άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Το νομοσχέδιο αυτό συζητήθηκε πάρα πολύ με τους φορείς της αυτοδιοίκησης και οι θεσμοί έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για το συγκεκριμένο θέμα», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!