Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Ανακοίνωση Δικαστικών Ενώσεων για την υπόθεση του ΣτΕ
[Ζούγκλα]: Ανακοίνωση Δικαστικών Ενώσεων για την υπόθεση του ΣτΕ

[Ζούγκλα]: Ανακοίνωση Δικαστικών Ενώσεων για την υπόθεση του ΣτΕ

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση δικαστή του ΣτΕ που συμμετέχει στη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας και εξετάζει το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Δίχως αναφορά στην αρωγή που φέρεται να παρείχε ο υψηλόβαθμος δικαστικός σε υποψήφια δικαστή, γεγονός που συνιστά σοβαρό αδίκημα, οι Ενώσεις κάνουν λόγο για «προσπάθειες εκβιασμού».
Παρατίθεται αυτούσιο:
Οι δικαστές της χώρας παρακολουθούμε με αποτροπιασμό και εξαιρετική ανησυχία την κατάντια στην οποία διολισθαίνουν τα δημόσια ήθη. Με δημοσιεύματα που δεν έχουν να κάνουν με το δημόσιο συμφέρον, την λειτουργία της ενημέρωσης και την εξυπηρέτηση της αλήθειας, η ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου, δικαστή εγνωσμένου κύρους, υποκλέπτεται, διαστρέφεται και προσφέρεται βορά στον καραδοκούντα κίτρινο τύπο και το μέρος της κοινής γνώμης που διαμορφώνεται από αυτόν, φαινόμενο άκρως νοσηρό που συνδέεται με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα.
Στην προσπάθεια εκβιασμού του Ανωτάτου Δικαστηρίου στο οποίο εκκρεμούν μείζονος σημασίας υποθέσεις, επιστρατεύεται το συνηθισμένο όπλο στην φαρέτρα μιας ακόμη μορφής διαπλοκής (κίτρινη δημοσιογραφία- οικονομικά ή και άλλα συμφέροντα) για την ικανοποίηση άνομων επιδιώξεών της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!