Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Οι αμερικανικές εταιρείες εμφανίζουν κέρδη, η Wall Street… ανεβαίνει
[Ζούγκλα]: Οι αμερικανικές εταιρείες εμφανίζουν κέρδη, η Wall Street… ανεβαίνει

[Ζούγκλα]: Οι αμερικανικές εταιρείες εμφανίζουν κέρδη, η Wall Street… ανεβαίνει

Ανοδικά κινούνται οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου, καθώς οι μετοχές συνεχίζουν να στηρίζονται από τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα α’ τριμήνου, συμπεριλαμβανομένων δεικτοβαρών μετοχών όπως η Goldman Sachs και η Netflix.
O Dow Jones σημειώνει άνοδο 243 μονάδων ή 0,99% στις 24.817 μονάδες. Ο Nasdaq ενισχύεται κατά 1,12% ή κατά 80,18 δολάρια στις 7.236 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,81% ή 21,54 μονάδων στις 2.699 μονάδες.
Τα εταιρικά αποτελέσματα αναμένεται να μονοπωλήσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες με τους αναλυτές να περιμένουν αύξηση 17% στα κέρδη των εισηγμένων στον S&P 500 εταιρειών την εν λόγω περίοδο. Αυτός είναι ο υψηλότερος ρυθμός από το 2011.
Οι Goldman Sachs, Netflix, UnitedHealth Group και Johnson & Johnson ανακοίνωσαν σήμερα μεγέθη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ενώ μετά το κλείσιμο των συναλλαγών θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα τους η IBM και η United Continental Holdings.
Η κλιμάκωση της έντασης στις σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας για τη Συρία θα συνεχίσει πάντως να αποτελεί πηγή ανησυχίας για τους επενδυτές, με τους αναλυτές να προειδοποιούν για τον κίνδυνο νέων κλυδωνισμών στα παγκόσμια χρηματιστήρια.
Ήδη, αξιωματούχοι σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο προειδοποιούν ότι η Ρωσία έχει αυξήσει τις κυβερνοεπιθέσεις σε αμερικανικές και βρετανικές επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!