Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: H Αγγέλα Μπιτσάνη νέα PR και Marketing Manager στις Jaguar – Land Rover
[Ζούγκλα]: H Αγγέλα Μπιτσάνη νέα PR και Marketing Manager στις Jaguar – Land Rover

[Ζούγκλα]: H Αγγέλα Μπιτσάνη νέα PR και Marketing Manager στις Jaguar – Land Rover


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη


Η δυναμική των εταιρειών Jaguar και Land Rover έχει αρχίσει να φαίνεται τα τελευταία χρόνια στην
ελληνική αγορά και αυτό αποτυπώνεται από τις ταξινομήσεις. Από τη μία τα καινούργια μοντέλα με τα σπορ χαρακτηριστικά, από την άλλη η εταιρεία «Πέτρος Πετρόπουλος» που επενδύει στις μάρκες έχουν δώσει άλλον αέρα στις δύο βρετανικές φίρμες που κερδίζουν συνεχώς έδαφος…
Η εισαγωγική εταιρεία βλέποντας πως υπάρχει ανταπόκριση δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και επενδύει. Πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό της η νέα αντιπροσωπεία «Σπανός» που πλαισιώνει την εταιρεία «Τζώρτζης» με δυναμική παρουσία τόσο σε πωλήσεις όσο και σε after sales. Εκτός όμως από τις επενδύσεις σε αντιπροσωπείες η εταιρεία επενδύει και σε στελέχη προκειμένου να κάνει ακόμα περισσότερα βήματα εμπρός.

Επιβεβαίωσε την είδηση ο Γενικός Διευθυντής
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ το οποίο επιβεβαίωσε στο zougla.gr ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Νίκος Μπέλος, από την 1η Ιουνίου 2018 θα ενταχθεί στο δυναμικό της εταιρείας η Αγγέλα Μπιτσάνη (φωτογραφία δεξιά) και θα αναλάβει χρέη Δημοσίων Σχέσεων και Marketing των Jaguar – Land Rover.
Η Αγγέλα Μπιτσάνη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τις εταιρείες, InterContinental Hotels & Resorts, LeasePlan και πρόσφατα με την Volvo ενώ θεωρείται ένα πολύ έμπειρο και ικανό στέλεχος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!