Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Αυξήθηκαν τα κέρδη της InterContinental στο 2017
[Ζούγκλα]: Αυξήθηκαν τα κέρδη της InterContinental στο 2017

[Ζούγκλα]: Αυξήθηκαν τα κέρδη της InterContinental στο 2017

Η InterContinental Hotels ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της για το 2017 υπερδιπλασιάστηκαν μετά από την αναδημοσίευση των αποτελεσμάτων της των τελευταίων δύο ετών, για να αποτυπώσει την υιοθέτηση των νέων λογιστικών προτύπων IFRS15.
Η εταιρεία ξενοδοχείων τόνισε μετά από την αναδημοσίευση των νέων στοιχείων, τα έσοδα του προηγουμένου έτους διαμορφώθηκαν στα 4,08 δισ. δολάρια έναντι των 1,78 δισ. δολαρίων που ανακοινώθηκε αρχικά.
Τα προ φόρων κέρδη για το περασμένο έτος, διαμορφώνονται πλέον στα 656 εκατ. δολάρια σε σχέση με τα 678 εκατ. δολάρια που ανακοίνωσε αρχικά η εταιρεία το Φεβρουάριο.
Η εταιρεία τόνισε πως οι λογιστικές αλλαγές που τέθηκαν σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου, είχαν ασήμαντο αντίκτυπο στα επαναλαμβανόμενα αποτελέσματά της.
Επίσης τόνισε πως έχει υιοθετήσει μια νέα περιφερειακή δομή και ότι τώρα θα συγχωνεύσει τις περιοχές της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής σε μία, μεγαλύτερη περιοχή, ενώ οι τομείς της Αμερικής και της Ευρύτερης Κίνας παραμένουν αμετάβλητοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!