Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: ΑΔΕΔΥ: Εμπόριο όπλων στο Υπουργείο Ναυτιλίας;
[Ζούγκλα]: ΑΔΕΔΥ: Εμπόριο όπλων στο Υπουργείο Ναυτιλίας;

[Ζούγκλα]: ΑΔΕΔΥ: Εμπόριο όπλων στο Υπουργείο Ναυτιλίας;

Σάλο έχει προκαλέσει στον πίνακα ανακοινώσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής στην Ακτή Μιαούλη, αγγελία για την πώληση ενός πιστολιού.
Μόλις η πληροφορία διαδόθηκε, πρώτη η ΑΔΕΔΥ διαμαρτυρήθηκε και απαίτησε να αποσυρθεί η αγγελία, πράγμα που έγινε, αλλά λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε και πάλι και τώρα ψάχνουν να βρουν ποίος την ανήρτησε και με ποιο δικαίωμα.
Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ :
«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εμπόριο όπλων στο ΥΝΑΝΠ;
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την εμπορία όπλων που λαμβάνει χώρα στο κεντρικό κατάστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2.
Την Τετάρτη 23/11/2016 τα μέλη του Προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (ΠΣΥΥΕΝ) διαπίστωσαν στον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου την ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου (πιστόλι HK USP COMPACT 9mm με 3 γεμιστήρες και άλλα παρελκόμενα). Άμεσα, έγινε καταγγελία στο ιδιαίτερο γραφείο του Υπουργού, ώστε να απομακρυνθεί η εν λόγω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου. Παρά το γεγονός ότι παρουσία της Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ απομακρύνθηκε η εν λόγω αγγελία από σύμβουλο του Υπουργού, την Παρασκευή 25/11/2016 διαπιστώθηκε ότι η αγγελία πώλησης του όπλου βρίσκεται και πάλι στον πίνακα ανακοινώσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!