Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: 7 τρόποι για να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα
[Ζούγκλα]: 7 τρόποι για να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα

[Ζούγκλα]: 7 τρόποι για να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα

Η τρέχουσα κρίση έχει επιφέρει δυσμενή αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της οικονομίας και περισσότερο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η κατάσταση αναγκάζει επαγγελματίες, που λειτουργούσαν σε τουλάχιστον αξιοπρεπές επίπεδο να απελπίζονται, σκεπτόμενοι ακόμα και την παύση λειτουργίας της επιχείρησής τους.
Αν ισχύει αυτό και για τη δική σας επιχείρηση, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω μερικές συμβουλές για τη μείωση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας. Δε χρειάζεται να αλλοιώσετε την ποιότητα των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας. Αρκεί να φερθείτε έξυπνα και να ορίσετε σωστά τις προτεραιότητές σας.
Η σωστή οργάνωση και κατάλληλες επιλογές, μπορούν να αλλάξουν πολλά. Δείτε παρακάτω μερικούς βασικούς τομείς, που πρέπει να προσέξετε:
1) Παρακολουθείτε και καταγράψτε τα έξοδά σας
Η καταγραφή του κόστους και των εξόδων σας είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα. Είναι το πρώτο βήμα που χρειάζεται να κάνετε και θα σας βοηθήσει να έχετε την πλήρη εικόνα, που χρειάζεστε.
2) Αξιολόγηση των εξόδων
Ένα επίσης σημαντικό βήμα είναι η αξιολόγηση των εξόδων, έπειτα από την καταγραφή τους. Μπορείτε να τα κατατάξετε αναλόγως της σημασίας τους και μπορεί να καταλήξετε ακόμα και να εξαλείψετε κάποια ή να τα περιορίσετε σημαντικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!