Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: 2o Φεστιβάλ Τέχνης… «Η Σωτηρία της Ψυχής, Σημείο Συνάντησης: Η Πόλη»
[Ζούγκλα]: 2o Φεστιβάλ Τέχνης… «Η Σωτηρία της Ψυχής, Σημείο Συνάντησης: Η Πόλη»

[Ζούγκλα]: 2o Φεστιβάλ Τέχνης… «Η Σωτηρία της Ψυχής, Σημείο Συνάντησης: Η Πόλη»

Ο Διαδραστικός Επιστημονικός Καλλιτεχνικός Κύκλος (Δ.Ε.Κ.Κ) διοργανώνει για 2η χρονιά το Φεστιβάλ Τέχνης «Η Σωτηρία της Ψυχής, Σημείο Συνάντησης: Η Πόλη» 21-23/10/2016 με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) και του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).
Παράλληλες εκδηλώσεις (Δ.Ε.Κ.Κ) στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργούν από τις 18 έως τις 27 Οκτωβρίου ένα δεκαήμερο γεμάτο Τέχνη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό!
Σκοπός του Φεστιβάλ είναι καλλιτέχνες από το χώρο των εικαστικών και παραστατικών τεχνών να παρουσιάσουν μέσα από τη τέχνη τους, την αισιόδοξη ή απαισιόδοξη ματιά του ανθρώπου της πόλης. Επιστήμονες από το χώρο της ψυχικής υγείας παρατηρούν, σχολιάζουν και προτείνουν διεξόδους. Βιωματικά εργαστήρια (κινηματογράφος, θέατρο, μουσικοθεραπεία) δίνουν τη δυνατότητα στους ενδιαφερομένους να έρθουν σε επαφή με τη τέχνη και να γνωρίσουν τη μαγεία της. Δράσεις ειδικά διαμορφωμένες για ευπαθείς ομάδες προσφέρονται στο κοινό.
Στη φετινή διοργάνωση φιλοξενείται πλήθος καλλιτεχνών με εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν Κινηματογράφο – Θέατρο – Χορό – Μουσική – Τραγούδι – Εικαστικές Εκθέσεις– Παρουσιάσεις Βιβλίων – Φωτογραφία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!