Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Βάφεις τα μαλλιά σου μόνη; Διάβασε αυτό!
[WomenOnly]: Βάφεις τα μαλλιά σου μόνη; Διάβασε αυτό!

[WomenOnly]: Βάφεις τα μαλλιά σου μόνη; Διάβασε αυτό!

5 tips που θα σε “σώσουν”!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που συνηθίζουν να βάφουν μόνες τους τα μαλλιά στο σπίτι χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού σε κομμωτήριο.

Δες και αυτό:Έχεις βαμμένα μαλλιά; Να τι πρέπει να αποφύγεις όταν τα λούζεις

H αλήθεια είναι ότι είναι μια ανέξοδη και σχετικά εύκολη διαδικασία, αρκεί να εμπιστευτείς τα χέρια σου και να έχεις βρει την απόχρωση που σου ταιριάζει. Για να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ακολούθησε τα παρακάτω tips:

1.Σιγουρέψου ότι η ποσότητα βαφής είναι αρκετή. Αν έχεις μακριά μαλλιά ίσως χρειαστείς 2 ή και 3 κουτιά βαφής, ενώ αν έχεις κοντά, το ένα κουτί θα σου είναι αρκετό.

2. Ξεκίνησε νωρίς τη προετοιμασία πριν βάψεις τα μαλλιά σου. Για παράδειγμα, μπορείς δυο μέρες πριν να τα ενυδατώσεις πολύ καλά ώστε να απορροφήσει καλύτερα η τρίχα τη βαφή.

Αυτό το είδες;Θέλεις να ξανθύνεις τα μαλλιά σου αλλά φοβάσαι ότι θα τα καταστρέψεις; Διάβασε αυτό

3. Αυτό που θα ενισχύσει τη βαφή είναι το να λούσεις τα μαλλιά σου δύο μέρες πριν, καθώς τα φυσικά έλαια του δέρματος του κεφαλιού το προστατεύουν.

4. Για να λερωθεί όσο το δυνατόν λιγότερο το δέρμα σου από τη βαφή, πέρασε ένα στρώμα βαζελίνης στο στεφάνι του προσώπου σου, δηλαδή κατώ από τη γραμμή των μαλλιών σου στο μέτωπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!