Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Τόλης Βοσκόπουλος: “Δε θέλω το παιδί μου να έχει αδελφάκι που δεν είναι αδελφάκι του” [vds]
[WomenOnly]: Τόλης Βοσκόπουλος: “Δε θέλω το παιδί μου να έχει αδελφάκι που δεν είναι αδελφάκι του” [vds]

[WomenOnly]: Τόλης Βοσκόπουλος: “Δε θέλω το παιδί μου να έχει αδελφάκι που δεν είναι αδελφάκι του” [vds]

Για Πέμπτη φορά δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί το τεστ πατρότητας που θα αποδείξει αν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Χαρά από τον γάμο του με τη Τζούλια Παπαδημητριου φέρουν το ίδιο γενετικό υλικό.

Ο διάσημος τραγουδιστής ξεσπάει και δηλώνει κατηγορηματικά πως δε θα ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία καθώς είναι η πέμπτη φορά που καλείται να δώσει αίμα για εξέταση DNA και η Χαρά δεν εμφανίζεται.

Το Πολυμελές Εφετείο Αθηνών είχε ορίσει συγκεκριμένο τόπο και χρόνο της διεξαγωγής του τεστ πατρότητας σε γνωστό εργαστήριο γενετικής ανάλυσης στο Χολαργό αλλά η Χαρά δεν παρουσιάστηκε.

Για το περιστατικό ο Τόλης Βοσκόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη κι εξέφρασε την πίκρα του για τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων και των καναλιών που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο. Όπως είπε έχει κουραστεί πια και παρακάλεσε τους δημοπσιογράφους να μη τα βάλουν πάλι μαζί του ενώ θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία.

Εξήγησε επίσης το λόγο για τον οποίο η Χαρά δεν εμφανίστηκε για το DNA αλλά και γιατίο ίδιος κίνησε τις διαδικασίες για να βγάλει το όνομά του από πάνω της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!