Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Simply diet: Κάνει το αδυνάτισμα παιχνίδι…
[WomenOnly]: Simply diet: Κάνει το αδυνάτισμα παιχνίδι…

[WomenOnly]: Simply diet: Κάνει το αδυνάτισμα παιχνίδι…

Μοναδικά εύκολη και διπλά αποτελεσματική, επιτυγχάνει πραγματική απώλεια βάρους και σταθερότητα του αποτελέσματος: xάνεις κιλά περιττού λίπους και δεν τα ξαναπαίρνεις!

Η ταυτότητα της δίαιτας

Διάρκεια: Εξαρτάται από το στόχο, απώλεια λίγων ή πολλών κιλών, και την ταχύτητα του αποτελέσματος. Η βασική δίαιτα διαρκεί από 2-6 εβδομάδες και ακολουθεί το πρόγραμμα συντήρησης.

Πόσα κιλά θα χάσω; Αναλόγως του αρχικού βάρους και της ηλικίας σας, τις πρώτες δύο εβδομάδες θα χάσετε μέχρι 4 κιλά συνολικά και τις επόμενες 1-1,5 κιλά ανά εβδομάδα ή λίγο περισσότερο, εάν είστε σωματικά δραστήρια. Συνολική απώλεια βάρους σε 6 εβδομάδες από 6 έως 10 κιλά!

Τι να προσέξω; Ό,τι και σε κάθε δίαιτα (πολύ νερό, τακτικά γεύματα, κ.ά.). Εάν χάνετε κιλά με πιο γρήγορο ρυθμό από το μέσο όρο, γυμνάζεστε καθημερινά, νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένη ή έχετε αυξημένες ανάγκες σε κάποια θρεπτικά συστατικά (π.χ. σε σίδηρο λόγω περιόδου), ίσως χρειαστεί να ενισχύσετε το διαιτολόγιο σας με εμπλουτισμένα τρόφιμα ή συμπληρώματα διατροφής (συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας!).

Το πλάνο ημερήσιων γευμάτων, οι συνδυασμοί τροφών, οι προτεινόμενες ποσότητες, καθώς και η πρόταση διαιτολογίου έχουν σχεδιαστεί για υγιείς, ελαφρώς υπέρβαρες γυναίκες, με δείκτη μάζας σώματος έως 27,5 kg/m2.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!