Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [WomenOnly]: Ποια είναι τα 4 ζώδια που σκέπτονται υπερβολικά και παίρνουν τα πάντα στην κυριολεξία
[WomenOnly]: Ποια είναι τα 4 ζώδια που σκέπτονται υπερβολικά και παίρνουν τα πάντα στην κυριολεξία

[WomenOnly]: Ποια είναι τα 4 ζώδια που σκέπτονται υπερβολικά και παίρνουν τα πάντα στην κυριολεξία

Εσύ ανήκεις σε αυτή την κατηγορία; Ιδού τα ζώδια που συχνά σκέφτονται πολύ περισσότερο από ότι θα έπρεπε, σύμφωνα με το yourtango.com

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να είναι ένα πολύ συναισθηματικό και εκφραστικό ζώδιο, αλλά είναι και πολύ βαθύς στοχαστής. Μπορεί να μην το μοιράζεται πάντα με τους άλλους, αλλά ο εγκέφαλός του εργάζεται πάντα σε υπερωρίες, ειδικά όταν βιώνει κάτι σημαντικό.

Όσο για την κυριολεκτική θεώρηση των πραγμάτων, ο Καρκίνος δεν είναι το είδος του ατόμου που παίρνει τα πράγματα όπως είναι και τα αφήνει έτσι. Όταν πρόκειται για συναισθηματικές καταστάσεις, ο Καρκίνος χρειάζεται χρόνο για να εκλάβει πραγματικά το κυριολεκτικό νόημα κάθε λέξης και χειρονομίας, πριν να καταλάβει πραγματικά κάτι που είπες ή έκανες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός παίρνει τα πάντα, συναισθηματικά. Κάθε λέξη, συνομιλία, ματιά, χειρονομία, όλα μπαίνουν στο μυαλό του Σκορπιού όπου συλλογίζεται κάθε συλλαβή ακόμα και τον τονο της φωνής.

Και όταν λέει (ακόμα και μερικές εβδομάδες αργότερα), «Τι εννοούσες όταν το είπες αυτό;» είναι κάτι για το οποίο σκεφτόταν για μέρες. Ίσως να μην του είχες πει κάτι σοβαρό, αλλά ο Σκορπιός το πήρε σίγουρα στα σοβαρά και το σκεπτόταν για μέρες.

Yδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που παίρνει τα πράγματα κυριολεκτικά και αν νομίζεις ότι είναι το είδος του ατόμου που μένει αργά τη νύχτα κάνοντας βαθιές σκέψεις για όλα όσα έζησε την ημέρα, έχεις δίκιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: WOMEN ONLY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!